پروژه های مرتبط

نمای کامپوزیت


نمای کامپوزیت

نمای کامپوزیت آلومینیومی ساختمان است که از چند لایه مختلف تشکیل شده است. این لایه ها سبب مقاومت و پایداری هر چه بیشتر نما می شوند. در صورتی که در شرایط آب و هوایی سخت قرار دارید، استفاده از این نما کارآمد خواهد بود.

با توجه به این که برای اجرای این نما از لایه های مقاوم و منحصر به فردی استفاده می شود، دوام و پایداری آن بسیار بالاست. به این ترتیب می توانید بر طول عمر آن تا سالیان زیادی حساب کنید.

تنوع بالای طرح و رنگ در این نما سبب امکان هماهنگی هر چه بیشتر با محیط اطراف می شود. شما می توانید نمای مورد نظرتان را با این جنس به شکل و رنگ های مختلفی سفارشی سازی کنید.

علاوه بر آن نمای کامپوزیت انعطاف پذیری بالایی دارد که از مهم ترین مزایای آن محسوب می شود. شما می توانید به شکل های مختلف و متناسب با نیازی که دارید، آن را تغییر دهید. شکل و کارکرد آن با ابزار و لوازم به راحتی به آنچه شما می خواهید تبدیل می شود.

برای اینکه یک نما با پانل کامپوزیت خریداری کنید، باید اطلاعات کافی درباره کارکرد و ویژگی های آن داشته باشید. در ادامه این مقاله قصد داریم به صورت مفصل درباره اهمیت استفاده از این نما، ماهیت پانل های کامپوزیت، دسته بندی های مختلف آن و لایه محافظتی مصرفی برای کامپوزیت صحبت کنیم.


اجرای نمای کامپوزیت

امروزه نمای کامپوزیت مورد توجه طیف وسیعی از مهندسان و فعالان عرصه ساختمان سازی قرار گرفته است. به دلیل مزایای زیادی که این پانل ها دارند، برای بخش داخلی و نمای ساختمان استفاده می شوند.

برای اینکه محصول دلخواهتان را از نمای کامپوزیت خریداری کنید، به راحتی می توانید آن را سفارشی سازی کنید. این نوع نما می تواند ظرافت و مدرنیته را به ساختمان ببخشد. علاوه بر ظاهر خوبی که نما کامپوزیت دارد، با خرید آن صاحب امتیاز های دیگری هم خواهید شد. در ادامه درباره این امتیاز های با ارزش بیشتر صحبت می کنیم.

اگر به دنبال کسب اطلاعات درباره نمای پانچ هستید به این صفحه مراجعه کنید.


دوام بالا

در ساخت و ساز اولین ویژگی حائز اهمیت، دوام و پایداری است. دوام یک نمای تا حدودی تضمین کننده خود ساختمان است. پانل های کامپوزیت می توانند حدود 30 سال دوام داشته باشند. علاوه بر دوام انعطاف پذیری آن بسیار بالاست و بر اساس نیاز و اندازه های مورد نظر شما قالب گیری می شود.


اقتصادی

یک نمای کامپوزیت در مقایسه با بسیاری از انواع نما، از نظر هزینه مقرون به صرفه است. این پانل ها می توانند همچون یک عایق حرارتی عمل کنند و این ویژگی سبب کاهش هزینه های انرژی هم می شود. اگر به صرفه جویی در هزینه ها نیاز دارید، این نما را در نظر داشته باشید.


مقاوم در برابر آتش

یکی از نگرانی ها در یک ساختمان، خطر آتش سوزی است. خصوصا اگر ساختمان بسیار بلند باشد، این نگرانی بیشتر هم می شود. پانل های کامپوزیت بهترین انتخاب برای مقاوم سازی ساختمان در برابر آتش سوزی هستند.


بدون تعمیر و نگهداری

پانل ها و ورقه های کامپوزیتی که برای نما استفاده می شوند، طوری پردازش شده اند که در برابر خوردگی مقاوم باشند. به طور کلی این نما ضد خوردگی است و در طول زمان دچار آسیب و مشکلات نمی شود.


تنوع بالا

طرح و رنگ های این نوع نما بسیار متنوع است؛ به این ترتیب امکان هماهنگی آن با محیط یا فاکتور های دیگر وجود دارد. پانل های کامپوزیت در مدل و طرح های صاف، مات، مرمری و... قابل سفارش هستند.


نصب آسان

همانطور که گفتیم نمای کامپوزیت به راحتی قابل سفارشی سازی و انطباق با نیاز های شماست. این ویژگی امکان نصب آسان نما را برای هر ساختمانی فراهم می کند. شما می توانید برای نصب پانل های کامپوزیت آلومینیوم آن را خرد کنید، برش دهید و سوراخ کنید. همه این امکانات اجرای نما را راحت می کنند.

مزایایی که به صورت مفصل در بالا اشاره کردیم، امتیاز های یکی از محبوب ترین انواع نما ها بود. به صورت خلاصه می توانید مزایای این نما را در موارد زیر بگنجانیم.

• تنوع رنگ و طرح

• خاصیت عایق صدا

• نصب و اجرای سریع

• خاصیت عایق حرارتی

• تعویض و حذف راحت

• سطح صاف و یکنواخت

• مقاومت بالا در برابر خوردگی

• دوام بالا و عدم تغییر شکل در طول زمان

• ایمنی در برابر سیل، زلزله، باران و عوامل جوی دیگر

• قابلیت استفاده از ورقه های نانو با ویژگی تمیز شدن خودکار و حذف مشکلات شستشو


نمای کامپوزیت و کامپوزیت نما

برای اینکه یک نمای کامپوزیت و کامپوزیت نما برای ساختمان ایجاد کنید، باید از مواد و مصالح مناسب بهره ببرید. استفاده از نمای با کیفیت بر ارزش ساختمان هم می افزاید. به تعبیری می توانیم بگوییم که نمای کامپوزیت ورقه های پلیمری است که برای نمای کامپوزیت و کامپوزیت نما و یا طراحی داخلی استفاده می شود.

هسته مرکزی نمای کامپوزیت و کامپوزیت نما پلی اتیلن است. این ماده سبب افزایش مقاومت نما در برابر آتش شده است. علاوه بر آن عایق صوتی و حرارتی خوبی ایجاد کرده است. این ماده بسیار سبک تر و مقاوم تر از ورقه های آلومینیومی رایج است.

در واقع نمای کامپوزیت و کامپوزیت نما پانل هایی به ضخامت 4 میلیمتر و عرض تا 2 متر است. طول این ورقه ها متنوع و متفاوت است. آلومینیوم ذاتا یک ماده سخت و مقاوم است. با این حال برای اینکه مقاومت بیشتری پیدا کند از رنگ های ویژه برای رنگ آمیزی آن استفاده می شود.


قیمت نمای کامپوزیت

این رنگ ها باعث پایداری پانل ها در برابر چسبندگی و استهلاک می شوند. در طراحی و استفاده از پانل های کامپوزیت انعطاف پذیری بالایی وجود دارد. طیف وسیعی از ماشین کاری و اقدامات نصب وجود دارد که می توانید روی آن اعمال کنید.

قیمت نمای کامپوزیت به نوع و کیفیت پانل ها و دستمزد نیروی انسانی برای نصب بستگی دارد. علاوه بر آن برای برآورد قیمت نمای کامپوزیت باید اندازه ساختمان را هم در نظر بگیرید.

ما در مقاله های قبلی درباره نمای دو پوسته پانچ متال توضیح دادیم برای کسب اطلاعات بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.

مقالات مرتبط